Thursday, February 25, 2010

Cum se poarta o doamna?

Cineva imi spunea astazi ca trebuie sa ma port ca o doamna, caci varsta mi-o impune. Asta probabil mi s-a intamplat ca sa mi se confirma criza de treizeci. Dar cum se poarta o doamna? Sunt cu bun simt, mananc frumos la masa, nu ma scobesc in nas pe strada, pun mana la gura cand tusesc sau stranut, salut cand trec pe strada pe langa cunoscuti, nu ma bag in fata la cozi.....Doar ca nu ma imbrac la costum cand merg la piata, nu-mi iau pantofi cu toc de 15 cm cand duc gunoiul si nu ma machiez cand ma duc la magazinul din colt. Oare asta inseamna ca nu sunt o doamna?

2 comments:

  1. A fi o doamna cred ca e o stare sufleteasca, si nu depinde de aparente, machiaj si tocuri. A fi o doamna inseamna a avea sensibilitate, a sti sa iubesti, sa ierti, sa impui strainilor si sa iti aperi tot ce ai mai de pret. Probabil, a fi o domana inseamna a fi tu insati, caci nu cred ca a existat vreo copiatoare care sa se poata numi Doamna.
    Asa ca, stai linistita, si nu mai baga in seama tot ce zic altii.

    ReplyDelete
  2. Loriana, ca s tine, mereu am crezut ca totul vine din interior, dar se pare ca pentru multi exteriorul conteaza cel mai mult. Nu am timp sa pun la suflet tot ce spune unul sau altul, dar ma intrebam ce e in mintea unora....caci uneori cred ratiunea unora doarme si astfel se mai nasc niste monstri. :)

    ReplyDelete