Friday, December 18, 2009

Imi place sa fiu o ratata :)

M-am dat mare ca mi-am facut blog nou, un blog al meu, insa nu am scris nimic pe el. Motivele sunt destule: lipsa de timp, lipsa de inspiratie, lipsa de chef, lipsa de bani....
Acum sper sa-mi fi revenit. :)

Ieri asistam la o serie de interviuri si am ramas socata ce gandeste "tanara" generatie despre familie, casatorie, copil etc. In primul rand, in ziua de azi nu mai stii cati ani are fatuca pe care o intalnesti pe strada pentru ca la cata tencuiala are pe fata nu ai nici cea mai mica sansa sa ghicesti adevarata varsta. Ai mai mult noroc sa ghicesti numerele la loto, dar varsta domnisoarelor in nici un caz. In al doilea rand, daca ai aflat cati ani are, ramai socat de modul de gandire. Am observat cu "deosebita placere" ca tanata generatie considera ca daca te mariti inainte de 30 de ani si faci si greseala de a procrea un copil esti "ratata". Deci, sunt o ratata pentru ca: sunt maritata de 5 ani (prostia facand-o pe la 24), ca am casa mea in loc sa stau cu parintii mei sau ai sotului si ca in loc sa dau banii pe toale platesc rate la 60 mp timp pentru inca vreo 26 de ani, ca am un copil de 2,5 ani, asta fiind cea mai mare prostie pentru ca mi-am inchis viata.

Concluzia mea este: imi place sa fiu o ratata fericita care are un sot minunat si care o iubeste neconditionat ( chiar si dupa 5 ani de casnicie :) ); imi place sa fiu o ratata care plateste rata la banca, dar oricand poate face ce vrea in casa ei fara sa dea socoteala nimanui; imi place sa fiu o ratata pe care in fiecare seara o intampina in pragul usii o blonda zulufata si plina de viata care ar putea fi ratiunea de a trai a oricaruia dintre noi; imi place sa fiu o ratata alintata de dimineata de imbratisarile zanei mele si ale iubitului meu; imi place sa fiu o ratata care nu cheltuieste banii pe toale de firma doar pentru a le etala in club, ci prefera sa cumpere ceva copilului sau sa mearga undeva cu familia; imi place sa fiu o ratata care-si petrece sarbatorile in familie, in loc sa se duca in statiuni de fitze la schi sau cine stie ce. Deci..... ma declara o RATATA FERICITA!

:)



1 comment:

  1. foarte frumos blogul tau,apreciez sinceritatea ta,nu esti o ratata deloc:))))ci o invingatoare,keep going

    ReplyDelete